VPS och hosting hjälper ditt företag till framgång

Virtuell privat server är ett begrepp som alltfler företagare har stiftat bekantskap med de senaste åren. VPS, VDS och virtual private server är andra namn på denna smått revolutionerande innovation. Ipeer AB erbjuder sina kunder VPS och även hosting av densamma.

Vi är ett av ytterst få företag som kan erbjuda VPS online. Detta innebär att du som kund de facto får tillgång till servern direkt i samband med beställningen. VPS är en högteknologisk tjänst som garanterat kommer att underlätta den verksamhet som ditt företag bedriver i och med att den är minst sagt kostnadseffektiv och till yttermera visso kan användas inom en mängd olika verksamhetsområden. Det allra vanligaste är att man använder VPS för email- och webbservers samt för ekonomisystem och andra administrativa områden.

Virtuell instans

VPS är egentligen en virtuell instans av en större fysisk server. Varje användare kan sedan välja vilket operativsystem man vill använda sig av. Windows och Fedora är två exempel på de vanligaste förekommande operativsystemen för VPS.

En av de främsta fördelarna med VPS är att en sådan instans kan startas om utan att andra instanser på samma server berörs av detta. Varje instans har nämligen en mycket hög grad av avskildhet trots att man delar utrymme på samma server med andra instanser.

Har ditt företag behov av mer resurser och serverutrymme så är VPS ett mycket kostnadseffektivt och kraftfullt alternativ.

Hostingföretag

Ipeer är ett så kallat hostingföretag. Det betyder att vi erbjuder våra kunder den stora förmånen att bli frigjorda från besvärliga uppgifter såsom invecklade administrativa åtaganden och istället låta våra experter med mer än tio års hostingerfarenhet sköta administrationen med dess många och komplicerade problem.

Tjänsten inkluderar en månatlig timbank av djupgående konsultation som hjälper er att fokusera på er egen kärnverksamhet för att därigenom nå större framgångar som företag.

Vår tjänst Professional Hosting bygger inte bara på att dyka upp för att lösa problemet när det uppstår hos er, utan handlar i minst lika stor utsträckning om att förebygga eventuella problem och irriterande nedtid. Som kund hos Ipeer blir du tilldelad en personlig Professional Hosting Manager som blir den omedelbara kontaktlänken mellan ditt företag och oss.

Vi är som tidigare har nämnts ett hostingföretag. Därför är vi mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en mycket bra och användbar tjänst som vi kallar för Skräddarsydd Hosting. Detta betyder att du som kund har möjlighet att få dina egna, helt unika behov tillgodosedda genom de specifika hostinglösningar som vi kan erbjuda dig och ditt företag. Oavsett vilka krav eller behov du än har så kan vi hjälpa till att ta fram en unik lösning som passar företaget.

VPS Hosting

Fördelarna med att få en säker, stabil och anpassad lösning utan att behöva lägga ner onödigt kostsam tid på drift och installation gör att företaget kan vässa sina resurser på ett optimalt sätt. Allt förenklas på ett markant sätt och möjligheten att växa i sin IT-miljö utan att det ska behöva innebära stora investeringar möjliggörs med hjälp av hosting.

Du kan här beställa VPS hosting.
Sitemap

© 2010 Ipeer AB, All rights reserved.

En ledande leverantör av hostinglösningar med ett brett utbud av högkvalitativa tjänster som dedikerad server, managed hosting, colocation och bredband. Ipeer erbjuder dessutom tilläggstjänster som webbhotell, domännamn, e-post och databas.

Ipeer - Quality Server hosting